Umrl je moški, ki mu Kate Middleton veliko dolguje

Foto: Profimedia
Dočakal je le 48 let.
Oglej si celoten članek

Ko sta si princ William in Kate Middleton 29. aprila 2011 pred celim svetom obljubila večno zvestobo, je bil Gordon Lennox najbolj pozoren na to, kako je Kate izgovorila zaobljubo. Da je vse steklo kot po maslu in da se ji ni zatikalo, se mora Kate namreč zahvaliti ravno njemu. Lennox je bil namreč njen trener govora. Pomagal pa ni le njej, ampak tudi njenemu bratu Jamesu, ki ima disleksijo. Z njegovo pomočjo je 30-letnik na sestrini poroki brez težav prebral daljši tekst iz Biblije.

Lennox je sedaj po kratki, a hudi bolezni nepričakovano umrl. Kot pišejo, je njegova smrt šokirala celo britansko kraljevo družino.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.