Umrl je pevec skupine The Prodigy

Foto: Profimedia
Keith Flint je dočakal le 49 let.
Oglej si celoten članek

Pevec je umrl na svojem domu v angleškem mestu Dunmow okoli 8. ure zjutraj. Policija je izjavila, da zvezdnik ni umrl v sumljivih okoliščinah. “V skrbi za dobrobit moškega smo bili ob 8.10 poklicani na naslov Brook Hill, North End. Umrl je še na kraju dogodka. Njegovi sorodniki so bili že obveščeni,” je še povedala tamkajšnja policija. 

Skupina Prodigy je bila ustanovljena leta 1990. Flint je pri skupini začel kot plesalec in pevec. Njegovi najuspešnejši pesmi sta bili Firestarter in Breathe, ki sta se povzpeli na sam vrh glasbenih lestvic. V zadnjem času pa je uspehe nizal kot lastnik in manager motociklističnega moštva.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.