Umrl legendarni član skupine Bon Jovi

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Glasbeni svet žaluje.
Oglej si celoten članek

V 71. letu je umrl Alec John Such, basist in ustanovni član skupine Bon Jovi, so sporočili v nedeljo. Such je v bandu deloval od leta 1983 do leta 1994. Podrobnosti njegove smrti še niso znane.

Na Twitterju se je od kolega poslovil tudi Jon Bon Jovi in mu posvetil čustven zapis: "Ob novici, da je preminil naš dragi prijatelj Alec John Such, smo zlomljenega srca. Bil je original. Kot ustanovni član skupine Bon Jovi, je bil Alec ključni člen za ustanovitev skupine. Če sem iskren, smo pot drug k drugemu našli preko njega. Bil je Ticov prijatelj iz otroštva in pripeljal je Richia, da nas vidi nastopati. Alec je bil vedno divji in poln življenja. Danes mi te posebni spomini rišejo nasmešek na obraz in solze na oči. Na smrt ga bomo pogrešali."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:27 6. Junij 2022.

    Oooo, najlepsa hvala za tako cudovito sliko!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.