Umrl legendarni član zasedbe Rolling Stones

Foto: razno 27.11.12. rolling stones, Mick Jagger performs with the Rolling Stones at
Foto: razno 27.11.12. rolling stones, Mick Jagger performs with the Rolling Stones at
Bobnar skupine Rolling Stones je danes umrl v londonski bolnišnici.
Oglej si celoten članek

Po poročanju britanskega BBC je umrl Charlie Watts, član zasedbe Rolling Stones. Star je bil 80 let.

"Z veliko žalostjo oznanjamo smrt našega ljubljenega Charlieja Wattsa," je zapisano v izjavi za javnost. "Danes je mirno umrl v londonski bolnišnici, obkrožen z družino." Prosili so oboževalce, naj v tem času spoštujejo zasebnost njegove družine, članov skupine in bližnjih prijateljev. Watts je sicer zamudil turnejo po ZDA, da bi si opomogel po medicinskem posegu. Kakšnem, ni znano. Je bil pa Watts že leta 2004 zdravljen zaradi raka grla.

Na družbenih omrežjih so sožalje svojcem in ostalim članom skupine izrekli že številni zvezdniki, med drugim tudi Paul McCartney ...

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 23:40 24. Avgust 2021.

    Žurnal24 = Osmrtnice24

  • 22:35 24. Avgust 2021.

    Tak je to, vsakega enkrat rukne. Bo pa pustil lepe spomine.

  • 22:29 24. Avgust 2021.

    Legendi R.I.P tam onstran mavrice !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.