Umrl najstarejši Zemljan

Foto: Žurnal24 Grigorij Nestor je umrl v starosti 116 let.
Grigorij Nestor, domnevno najstarejši človek na svetu, je umrl star 116 let.
Oglej si celoten članek
Grigorij Nestor je umrl v spanju, star 116 let. Ukrajinec je umrl, še preden so dokaz o njegovi starosti poslali Guinnessovi knjigi rekordov. Njegovega pogreba so se udeležili svojci in sosedje. Spoštovali so njegovo željo in si po pogrebu privoščili njegov najljubši obed: krompir, slanik in zelje z domačo klobaso.

Nestor je živel pri sorodnici Oksani, za katero je njegova smrt prišla nepričakovano. Nestor se nikoli ni poročil, ker je bil "majhne rasti in ni bil bogat". Do zadnjega je bil zelo dejaven. Svoje dneve je najraje preživljal v naravi, kjer je rad hodil bos po travi.

Po njegovi smrti je najstarejša zemljanka tako postala Edna Parker iz ZDA, ki je bila aprila stara 114 let.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.