Umrl nekdanji ljubimec Anistonove, Hiltonove in Spearsove

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Dočakal je le 38 let.
Oglej si celoten članek

Ustanovitelj gostinske verige Pink Taco, Harry Morton, je v 39. letu starosti umrl. Na njegovem domu na Beverly Hillsu ga je v soboto našel mlajši brat. Vzrok smrti še ni znan. 

"Smrt ustanovitelja in nekdanjega lastnika verige Pink Taco nas je razžalostila. Harry je bil vizionar in gostinec, ki je bil pred svojim časom,“ so v izjavi za javnost zapisali pri Pink Taco.

Foto: Profimedia harry morton

Harryjev oče je soustanovitelj Hard Rock Cafeja, Peter Morton. Družino Morton je sicer že leta 2005 doletela tragedija, ko je zaradi prevelikega odmerka umrla Harryjeva polsestra Domino Harvey.

Harry Morton sicer ni bil znan le po svojih gostinskih dosežkih, ampak tudi po svojih romantičnih zvezah. Povezovali so ga s številnimi hollywoodskimi zvezdami, med drugim tudi z Demi Moore, Jennifer Aniston, Paris Hilton, Lindsay Lohan, Britney Spears in Hayden Panettiere

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.