Umrl pevec Colin Vearncombe

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Pevec Colin Vearncombe, ki ga večina pozna pod umetniškim imenom Black, je umrl v starosti 53 let.
Oglej si celoten članek

Zaradi poškodb glave, ki jih je utrpel v avtomobilski nesreči na Irskem pred približno dvema tednoma, je umrl Colin Vearncombe, priznani pevec iz Liverpoola. Svetovna javnost si ga je v prvi vrsti zapomnila po hitu Wonderful Life (Čudovito življenje) iz leta 1987, ki je v tistem času kraljeval na prvih mestih glasbenih lestvic v Veliki Britaniji, Švici, Nemčiji, Franciji, Avstriji, Nizozemski in Italiji.

Njegov tiskovni predstavnik je za BBC News pojasnil, da je pevčeva žena Camilla »globoko hvaležna« osebju, ki je v bolnišnici tako lepo skrbelo za Colina, medtem ko je bil le-ta v komi. Oče treh naj bi, kot so zapisali v izjavi za javnost, »umrl mirno«, z družino, ki mu je stala ob strani in »ki mu je pela na njegovi poti«.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.