Umrl pevec kultne pesmi

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Umrl je pevec kultne pesmi Moon River iz filma Zajtrk pri Tiffanyju.
Oglej si celoten članek

Včeraj je v petinosemdesetem letu starosti umrl legendarni pevec in televizijski voditelj Andy Williams, znan po kultni pesmi Moon River iz filma Zajtrk pri Tiffanyju z Audrey Hepburn v glavni vlogi. Pevčev tiskovni predstavnik je sporočil, da je Williams preminul sinoči, na svojem domu v Bransonu. Williams je tako po enoletnem boju izgubil bitko s krvnim rakom.

Poleg legendarne skladbe Moon River, je Andy posnel kar osemnajst zlatih in pet platinastih albumov. Za seboj je zapustil ženo Debbie ter otroke Roberta, Noelle in Christiana.







Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.