Umrl priljubljeni evrovizijski zvezdnik

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Žalostna vest s sveta glasbe ...
Oglej si celoten članek

Britanski Daily Mail poroča o žalostni novici za vse evrovizijske oboževalce. Umrl je irski evrovizijski zvezdnik Roy Taylor, ki je na izboru za Pesem Evrovizije sodeloval leta 1988 in z zasedbo Jump the Gun ter pesmijo Take Him Home takrat zasedel osmo mesto. Tistega leta je v imenu Švice slavila Celine Dion s francosko pesmijo Ne partez pas sans moi.

Glasbenik se je zadnjih pet let boril s hudo boleznijo MND – amiotrofična lateralna skleroza. Gre za najpogostejšo bolezen motoričnega nevrona. To je redko stanje, ki počasi poškoduje dele živčnega sistema, kar se kaže z atrofijo mišic.

Roy je odkrito govoril o boju z boleznijo motoričnega nevrona in se je zadnja leta posvečal svoji fundaciji, s katero je zbiral denar za raziskovanje težke bolezni, s katero se je boril.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 13:42 2. Junij 2023.

    Nikol slišu. Najbrž zato ker že 40 let ne gledam tega sranja. P*e*d*r*ska maškerada v židovski režiji

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.