Umrl režiser filma Čarli in tovarna čokolade

Foto: Youtube
Foto: Youtube
V četrtek zvečer je umrl ameriški režiser Mel Stuart, ki je najbolj znan po režiranju priljubljenega filma Čarli in tovarna čokolade.
Oglej si celoten članek

Filmski svet je izgubil še enega velikega človeka. Mel Stuart, ki je bil znan kot režiser dokumentarnih filmov, leta 1971 pa je med drugim posnel tudi film Čarli in tovarna čokolade, je umrl za posledicami raka na svojem domu v Beverly Hillsu. Star je bil 83 let.

Mel je v svoji filmski karieri posnel več kot 180 filmov, osvojil štiri emmyje, bil nominiran za oskarja, po vsem svetu pa je redno pobiral nagrade z različnih festivalov.

Za seboj je pustil ženo Roberto, hčerko Madeline in sinova Petra in Andrewa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.