Umrl Ronnie James Dio

Foto: Žurnal24 (Foto: Reuters)
Po tem, ko je pred mesecem dni Ronnie James Dio medijem povedal, da se bojuje z rakom, je včeraj zjutraj umrl.
Oglej si celoten članek

Leta 1942 rojeni heavy metal pevec Ronnie James Dio je najprej nastopal v skupini Elf, kasneje je sodeloval s skupino Rainbow, pri Black Sabbath zamenjal Ozzyja Osbourna, nato pa ustanovil svojo skupino Dio.

Govorice o njegovi smrti so se sprožile že dan prej, a jih je njegova žena Wendy ostro zanikala. "Sem v bolnišnici in Ronnie ni umrl! Ne počuti se dobro, a ni mrtev. Sporočila vam bom, če bo kako drugače," je dan pres smrtjo sporočila Wendy.

Kasneje pa je sledilo sporočilo: "Danes je strto moje srce. Ronnie je umrl ob 7.45, 16. maja. Veliko, veliko prijateljev in članov družine se je od njega še lahko poslovilo, preden je mirno zaspal."

"Vedel je, kako ljubljen je bil med vsemi. Resnično cenimo vso ljubezen in podporo, ki nam jo nudite, a prosimo za nekaj dni miru, da se soočimo s to hudo izgubo," je sporočila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.