Umrl še en zvezdnik Harryja Potterja

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Njegova kariera je trajala kar osem desetletij
Oglej si celoten članek

Po poročanju časnika The Sun je v ponedeljek po dolgi bolezni v starosti 98 let umrl igralec Leslie Phillips. V svoji osem desetletij dolgi karieri je igral v več kot 200 filmih, TV in radijskih serijah. Leslie, ki je bil uspešen Shakespearjev igralec, je igral na odrskih deskah po vsem svetu. Vendar je bil najbolj znan po svojih vlogah lahkotnega razbojnika s pogledom na dame v komedijah 'Carry On' in 'Doctor' v petdesetih ter šestdesetih letih prejšnjega stoletja.

Njegov agent Jonathan Lloyd je potrdil, da je umrl mirno v spanju. Poleg filmov "Carry On" je Leslie Phillips osvojil novo generacijo oboževalcev kot glas "razvrščevalnega klobuka" v filmih o Harryju Potterju. Njegova žena Zara se mu je poklonila z zapisom: "Izgubila sem čudovitega moža in javnost je izgubila resnično velikega šovmana."
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.