Umrl še en zvezdnik serije Beverly Hills 90210

Foto: Profimedia
Legendarni "Nat" je bil igralcem drugi oče v seriji in v resničnem življenju.
Oglej si celoten članek

V 86. letu starosti se je poslovil igralec Joe E. Tata, najbolj znan po vlogi lastnika bistroja Nata, v legendarni ameriški seriji Beverly Hills. Na družbenih omrežjih so se mu že poklonili tudi nekdanji soigralci, Ian Ziering pa je med drugim razkril, da jih je v zadnjem času zapustilo kar nekaj ustvarjalcev priljubljene serije: "V zadnjih mesecih smo izgubili Jessico Klein, producentko 90210, Denise Douse, ki je igrala Mrs. Teasley, sedaj pa z žalostjo sporočam, da je preminil Joe E. Tata."

Izgube in tragedije prežemajo nekdaj priljubljeno serijo, leta 2019 se je za vedno poslovil Luke Perry, ki je v seriji igral enega najbolj priljubljenih likov, Dylana, medtem ko se igralka Shannen Doherty (Brenda) že dolga leta bori z rakom. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:19 26. Avgust 2022.

    vsi smo le smrtniki krvavi pod kožo.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.