Umrl sin Johna Travolte

Foto: Žurnal24 John Travolta in Kelly Preston bosta odigrala mafijska zakonca Gotti. (Foto: Fly
Jett Travolta, 16-letni sin igralcev Johna Travolte in Kelly Preston, je v petek umrl na Bahamih, kjer je družina počitnikovala.
Oglej si celoten članek

Jett Travolta je skupaj z družino preživljal počitnice v hotelu Old Bahama Bay Hotel. Michael Ossi, odvetnik družine Travolta, je sporočil, da je Jett doživel napad, med katerim je z glavo udaril v kad. Na tleh kopalnice ga je nezavestnega našel oskrbnik. "Zaenkrat je znano le, da je edini sin Johna Travolte in Kelly Preston približno ob 10. uri zjutraj [po lokalnem času, op. p.] doživel napad,“ je dejal Ossi. "Vsi poskusi, da bi ga oživeli, so bili neuspešni.“  V ponedeljek bodo opravili obdukcijo in ga nato prepeljali na Florido, kjer ga bodo pokopali.

Nekdanju minister za turizem na Bahamih Obie Wilchcomb je izrazil svoje sožalje. "Gospod Travolta je veliko časa preživel s svojim sinom Jettom. Nikoli ga ni pustil doma, vedno ga je vzel s seboj. Ko si zagledal Johna Travolto, si zagledal njegovega sina Jetta. Bila sta si zelo blizu, zelo vdana,“ je dejal Wilchcomb.

O tem, kaj mu pomeni očetovstvo, je leta 1994 John Travolta spregovoril za revijo People. "Ne predstavljam si življenja brez Jetta. Ko se je rodil in so ga umili, sem ga več ur držal v naročju, medtem ko je Kelly spala. Ko so ga prišli iskat, da opravijo razne teste, sem jim rekel, Ne, danes ne morete. Kakšen drug dan boste morali to opraviti.' Malo sem bil nor.“

Jett je v preteklosti že imel številne napade, bil pa je tudi astmatik. Ko je bil star dve leti, so zdravniki pri njem odkrili Kawasakijevo bolezen. Omenjena bolezen ponavadi prizadene mlajše otroke in jo lahko zdravijo. Bolezen, ki prizadene arterije, lahko v redkih primerih povzroči poškodbe na srcu.

Novembra se je Jett pridružil očetu, ki je v Parizu snemal dilm From Paris with Love. Par ima tudi 8-letno hčerko Ello Bleu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.