Umrl začetnik izziva, ki je obnorel slavne

Foto: youtube.com Corey Griffin Foto: Profimedia Jimmy Fallon Foto: Profimedia Mark Zuckerberg Foto: Profimedia Robert Downey Jr. Foto: Profimedia Bill Gates Foto: Profimedia Gwen Stefani Foto: Profimedia Justin Bieber Foto: Profimedia Lena Dunham Foto: Profimedia Kaley Cuoco Foto: Profimedia Kylie Jenner Foto: Profimedia Eva Longoria Foto: Profimedia Tara Reid Foto: Profimedia Ed Sheeran Foto: Profimedia Lady Gaga
Corey Griffin, soustanovitelj izziva Ice Bucket Challenge (Izziv polivanja z ledeno vodo) je utonil.
Oglej si celoten članek

Griffin se je potapljal pred obalo Nantucketa v zvezni državi Massachusetts. Kot poročajo, je skočil s pomola, se spet dvignil na površje in izginil v globine.

V izzivu, v katerem nominirane polijejo z ledeno vodo, je sodelovalo že veliko znanih obrazov. Z akcijo zbirajo denar za bolezen ALS (amiotrofična lateralna skleroza), ki je bolj znana kot Lou Gherig bolezen. Griffin se je te dobrodelne akcije, s katero naj bi že zbrali 10 milijonov dolarjev, spomnil po tem, ko je za to boleznijo zbolel njegov prijatelj.

27-letnik je le nekaj ur pred smrtjo sodeloval pri dobrodelni akciji, s katero so zbrali 100 tisoč dolarjev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.