Umrl zvezdnik Gorskega zdravnika

Foto: Youtube
Foto: Youtube
V 80. letu starosti je umrl igralec, ki smo ga spremljali v priljubljeni seriji Gorski zdravnik.
Oglej si celoten članek

Umrl je nemški igralec Klaus Wildbolz, star je bil 79 let. Slovensko občinstvo ga pozna po vlogi iz priljubljene nadaljevanke Schwarzwaldska klinika. Zaigral pa je tudi v prvotni različici nadaljevanke Gorski zdravnik iz 80. let, katere sodobnejša priredba je danes zelo priljubljena.

Igralec je svojo kariero začel v gledališču in jo nadaljeval na malih zaslonih. Igral pa je tudi v trilerju Permission to Kill (The Executioner), v kateri je zaigral ob boku legendarne Ave Gardner.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 20:38 6. Januar 2017.

    K.D., a lahko enkrat za spremembo napišeš vsaj naslov brez nepotrebnega zavajanja?<br />Dedek je igral v prvotni seriji Gorskega zdravnika..... …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.