Umrl zvezdnik serije Prava kri

Foto: Profimedia
Umrl je igralec Nelsan Ellis. Dočakal je le 39 let.
Oglej si celoten članek

Ellis je v seriji Prava kri igral Lafayetta Reynoldsa. Njegovo smrt je potrdila njegova menedžerka Emily Gerson Saines, ki je razložila, da je umrl zaradi zapletov, ki so nastopili zaradi popuščanja srca. "Bil je velik talent, njegove besede in prisotnost bomo pogrešali,“ je še dodala Sainesova.

Od njega so se prek družabnih omrežji poslovili nekateri soigralci iz serije Prava kri. "Ne vem, če sem pri tako veličastnem talentu, ki ga je imel Nelsan Ellis, že kdaj videl takšno raven skromnosti in prijaznosti,“ je zapisal Sam Trammell, Joe Manganiello pa ja napisal: "Strt sem zaradi izgube prijatelja in soigralca. Bil je čudovita oseba, pionir in enkraten umetnik.“ Oglasila se je tudi Anna Paquin, ki je povedala: "Imela sem privilegij, da sem lahko delala z osebo, ki je bila tako talentirana in je imela tako prijazno dušo.“

Ellis je za seboj pustil sina.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.