Umrla igralka iz grozljivke Krog, dočakala je le 40 let

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Večkrat nagrajeno japonsko igralo  Yuko Takeuchi so našli mrtvo na njenem domu v Tokiu. Dočakala je le 40 let.
Oglej si celoten članek

Igralko, znano tudi iz grozljivke Krog, je našel njen mož, Taiki Nakabayashi. Japonski mediji poročajo, da je policija, ki sumi, da si je sodila sama, sprožila preiskavo. 

Igralska agencija, pri kateri je delala, je v sporočilu za javnost zapisala, da jih je vest o njeni smrti presenetila in užalostila. 

Yuko je sicer znana tudi po HBO-jevi seriji Miss Sherlock, ki so jo predvajali tudi izven Japonske. 

Igralka je bila kar trikrat zapored na "japonskih Oskarjih“ razglašena za najboljšo igralko. Tudi zato je bila pri oglaševalcih izredno priljubljen obraz, poroča Variety.

Čeprav še ni uradno potrjeno, da si je zvezdnica vzela življenje, so se mnogi ob njeni smrti spomnili na japonsko igralko Sri Ashina, ki je v začetku meseca naredila samomor. Julija so Japonci žalovali za igralcem Harumo Miuro, maja pa za rokoborcem Hanom Kimuro.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.