Umrla nemška filmska legenda Götz George

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Nepričakovano. Nemški igralec Götz George je umrl v starosti 78. let.
Oglej si celoten članek

Nemški mediji poročajo, da je po kratki bolezni v 78.letu starosti umrl igralec Götz George. Zvezdnik je umrl 19. junija, da je preminil pa je javnost izvedela šele danes. Igralca so v ožjem družinskem krogu že položili k večnemu počitku.

"Vem, da ni več daleč, a s smrtjo se znam soočiti. Ne bojim se je. Že večkrat sem umrl,“ je George, ki je pred leti prestal tvegano operacijo na srcu, povedal v nedavnem intervjuju.

Igralca si bomo najbolj zapomnili po vlogi Horsta Schimanskega iz serije Tatort in po filmih Mein Vater, v katerem je igral bolnika z Alzheimerjevo boleznijo, Der Totmacher, Die Bubi Scholz-Story, Der Sandmann … Nazadnje je pred kamero stal lani, ko se je končalo snemanje drame Böse Wetter.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.