Umrla polsestra Drew Barrymore

Foto: Facebook
Foto: Facebook
En dan pred svojim 48. rojstnim dnevom je umrla Jessica Barrymore, polsestra Drew Barrymore.
Oglej si celoten članek

Njeno truplo je v avtomobilu našla soseda. Vzrok smrti še ni znan, predvidevajo pa, da gre za samomor, saj so na sopotnikovem sedežu našli tablete.

"Čeprav sem jo le enkrat srečala, njej in njeni družini želim mir. Izguba me je zelo razžalostila,“ se je na smrt polsestre odzvala hollywoodska zvezdnica.

Jessica, hčerka igralca Johna Drewa Barrymora in njegove tretje žene Nine Wayne, je imela v preteklosti težave z drogami in alkoholom. V najstniških letih je bila kar dvakrat na zdravljenju.

Z drogami je sicer imela težave tudi Drew, ki je zaslovela kot otrok. Pri devetih letih je prvič posegla po steklenici, pri desetih po drogah, v najstniških letih je poskušala narediti samomor, sledilo je zdravljenje na psihiatriji. Svoj padec je Drew opisala v avtobiografiji Izgubljena deklica, ki jo je izdala pri štirinajstih letih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.