Umrla rock zvezda

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Vzrok smrti še ni jasen.
Oglej si celoten članek

V 72. letu starosti je umrl rock zvezdnik John Warren Geils Jr., ustanovitelj skupine The J. Geils Band, ki je najbolj znana po hitih, kot so Love Stinks, Freeze Fame in Centerfold. Vzrok njegove smrti je za enkrat še nejasen, policija pa sumi, da je šlo za naravno smrt.

Zvezdnika je policija našla na domu v Massachusettsu v torek popoldne, po tem, ko so jih obvestili, da se glasbenik ne odziva na klice. Policija ga je našla mrtvega v domači postelji.

John je leta 1967 med študijem ustanovil rock skupino The J. Geils Band. Do leta 1985, ko so se razšli, so izdali 11 studijskih albumov. Imeli so kar nekaj hitov, ki so osvajali svetovne lestvice. Najbolj znani hiti so Must of Got Lost, Love Stinks in Centerfold.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.