Umrla zvezda Sopranovih

Foto: Žurnal24 Denise Borino-Quinn je v Sopranovih igrala šest let.
Igralka Denise Borino-Quinn je umrla v 47. letu starosti.
Oglej si celoten članek

Zvezdnica, ki je v kultni seriji Sopranovi igrala Ginny Sacrimoni, ženo mafijca Johnnyja Sacka, je imela raka na jetrih. To je letos že drugi udarec za igralkino družino, saj je marca umrl že njen mož Luke Quinn.

Denise je Ginny igrala šest let. Vlogo je dobila po naključju. Na avdicijo leta 2000 je pospremila prijateljico, nakar se je odločila tudi sama poskusiti in premagala 14 tisoč žensk, ki so se potegovale za to vlogo. Ko se je poslovila od serije, se je debelušna igralka odločila za operacijo, s katero so ji zmanjšali želodec. V le nekaj mesecih je izgubila 80 kilogramov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.