Umrlo prvo Bondovo dekle

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Linda Christian, ki je odigrala prvo Bondovo dekle, je umrla v petek pri starosti 87 let.
Oglej si celoten članek

Igralka Linda Christian je v petek pri starosti 87 let izgubila bitko z rakom na debelem črevesu. Njeno smrt je potrdila tudi njena hčerka Romina Power, ki jo ima z nekdanjim možem, prav tako igralcem Tyronom Powerjem, s katerim je bila poročena med letoma 1949 in 1956.

Linda se je rodila v Mehiki kot Blanca Rosa Welter in se je, ko je zmagala na lepotnem tekmovanju, podala v igralske vode. Prvič se je na velikih platnih pojavila leta 1944 v filmu Up In Arms, vidnejša pa je bila njena vloga v filmu Tarzan and the Mermaids leta 1948, ko je zaigrala ob boku Johnnyju Weissmullerju. Leta 1954 je sledila vloga prve ljubezni agenta Jamesa Bonda, ki ga je v televizijski priredbi Casino Royale odigral Barry Nelson.

Revija Life je postavni lepotici nadela vzdevek "anatomska bomba".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.