Umrlo šest mladih, med njimi tudi zvezdi družbenih omrežij

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Oblasti sporočile, kaj je bil po vsej verjetnosti vzrok za tragedijo.
Oglej si celoten članek

Pred nekaj dnevi je v Arizoni strmoglavilo manjše zasebno letalo, ki je bilo na poti v Las Vegas. V nesreči je umrlo šest mladih spetnih zvezdnikov – 23-letna Instagram zvezdnica Mariah Sunshine Coogan, 26-letni Anand Patel, 22-letna manekenka Helena Lagos, 28-letni James Pedroza, 26-letni Erik Valente in 23-letna Iris Rodriguez Garcia

Foto: Instagram mariah sunshine

Letalo je strmoglavilo 15 minut po vzletu in takoj zagorelo. Letalo naj bi pilotiral Pedroza, ki se je letenja začel učiti šele oktobra lani. Le nekaj minut pred nesrečo je Coogan na družbenih omrežjih objavila video iz letala, Pedroza pa je kontrolorjem na letališču javil, da je vse v redu.

Oblasti nesrečo še preiskujejo, so pa povedali, da predvidevajo, da je do nje prišlo zaradi prevelike teže.  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.