Unikatna darila

Foto: Teta Bina babuska_bina Foto: Hana Karim ptički Foto: Mateja Keber pletenine Foto: Nika Perne plener Foto: Helena Vedrič ogrlica_vedric
Preprosto in zabavno kupovanje daril – kar prek Facebooka.
Oglej si celoten članek

Ali bi morda letos pod jelko radi nastavili darila slovenskih ustvarjalk? Zelo preprosto – za njihovo ponudbo lahko pobrskate po spletnem omrežju Facebook. Naročilo pošljite kar s sporočilom in darilce pričakajte doma. Mi smo se spoprijateljili s petimi.

Sabina Vučkič Robnik, ki jo na FB najdete pod imenom Teta Bina, in Helena Vedrič
ustvarjata nakit, Hana Karim pa poleg tega izdeluje broške.
 Na strani Nike Perne Handmade Paper Goods najdete unikatne beležnice in planerje. Njihove platnice krasijo avtorske fotografije. Če pa vas zanimajo platneni, poglejte na stran Mateje Keber, ki plete iz mehkega ekološkega bombaža.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.