Unikatni zakladki na ustvarjalni razstavi

Foto: Pepermint
Foto: Pepermint
Da ustvarjalnost in domišljija ne poznata meja bodo dokazali mladi ustvarjalci, ki bodo v ljubljanskem parku Tabor na ustvarjalnem sejmu med 10. in 20. uro predstavili in prodajali svoje unikatne izdelke.
Oglej si celoten članek

Na stojnicah ustvarjalnega sejma pod krošnjami dreves v parku Tabor bodo mladi umetniki in umetnice predstavljali in prodajali svoje izdelke ter spoznavali nove ustvarjalne tehnike.

Gre za dogodek v okviru celoletnega projekta revitalizacije parka pod okriljem Prostorož in bo trajal od desete ure dopoldan do osme ure zvečer.

Med drugim bodo svoj nakit predstavljali  Ajda Fortuna, K8 Dizajn, Helena Trebar, Koza Roza, Mojca Cerovski, Pleksimanija, Patsy, Embrace in Tjaša bosta na ogled postavili svoje denarničke, torbice in podobno, bohotile se bodo tudi beležnice Nike Perne, značke in grafike Nine Urh, keramika in nakit Ifgenije Simonovič, slikarske (in moške) barve pa bo zastopal Eduardo Bentub.

Vstop je prost!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.