"Upam, da te bo pornič vedno preganjal"

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Kim Kardashian si je verjetno zaželela, da bi bila edinka …
Oglej si celoten članek

Mlajši brat Kim Kardashian, Rob Kardashian, se je spravil nad svojo sestro. V resničnostnem šovu Kourtney and Kim Take Miami je Kim pokazala SMS, ki ga je dobila od bratca in v katerem je pisalo: "Upam, da te bo tvoj pornič do konca življenja preganjal. Tebe in Kanyeja bom javno osramotil.“

Razlog za Robovo jezo je bil Kimin nasvet, naj na Twitterju preneha blatiti svoje nekdanje dekle Rito Oro, saj si s temi zapisi ne dela usluge. Ko sta se z Rito razšla, je mladi Kardashian padel v manjšo depresijo. Svoje dekle je obtožil, da ga je prevarala z 20 moškimi in jo po Twitterju ostro napadal. Rob se je sicer svoji sestri pozneje opravičil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.