Upokojeni, oboroženi in nevarni pod zvezdami

Foto: Kinodvor
Foto: Kinodvor
Ljubljansko premiero bo ob 21.30 na Ljubljanskem gradu pod zvezdami doživela akcijska komedija Upokojeni, oboroženi, nevarni (RED).
Oglej si celoten članek

V eksplozivni akcijski komediji Upokojeni, oboroženi, nevarni z oskarjevsko zasedbo morajo stari mački (in en ruski agent) znova v akcijo!

Frank (Bruce Willis) je nekdanji tajni agent Cie, ki te dni živi mirno, odmaknjeno življenje … dokler se na vratih ne pojavi poklicna morilska enota z misijo: ubiti Franka. Nekdanji agent mora ponovno zbrati staro ekipo – Joeja (Morgan Freeman), Marvina (John Malkovich) in Victorio (Helen Mirren). Njihova misija: odkriti in likvidirati naročnika umora.

Cena vstopnice je 3,80 evra. V primeru dežja projekcija na Ljubljanskem gradu odpade ali je prekinjena. Odpovedan/prekinjen film se predvaja naslednji dan ob 21.30 v Kinodvoru (število sedežev je omejeno: 197).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.