Ups, Gregor Čeglaj ni edini znani Slovenec, ki je javno ocenjeval ženske

Foto: Miro Majcen, POP TV
Foto: Miro Majcen, POP TV
Opa, tudi drugi so si "umazali roke" …
Oglej si celoten članek

Pero Martić je v svoji YouTube oddaji gostil tudi druge znane Slovence, ki so ocenjevali naše zvezdnice, ne le Gregorja Čeglaja, ki je s svojimi izjavami dvignil toliko prahu. Med njimi Challeta Saleta in Vauksa, kmalu pa bo gostil tudi Damjana Murka, ki bo prav tako ocenjeval znane Slovenke in Slovence. 

Martić je za zurnal24.si povedal, da gre za neškodljivo igrico. "Zanimiva in smešna igrica, pri kateri pa je zanimivo ugotavljati predvsem to, kakšen okus za ženske ima moj gost. To so vse punce, ki bi jih z veseljem imelo milijon moških. Sicer pa so vse ženske lepe. Ni bila težava v igrici, težava so bile Gregorjeve besede. Še mene je presenetil, saj sem mislil da jim bo podelil osmice ali desetice. Je malo preteral, priznam, sploh s svojimi besedami, kot so kobila in podobno," je komentiral Martić.

Naše lepotice ocenjeval tudi Challe Shale

Podobno igro kot Čeglaj, se je na Martićevem kanalu igral tudi glasbenik Challe Salle. In sicer je med dvema znanima Slovenkama izbiral, katero bi raje odpeljal na večerjo.

"Ne bomo o letih za ženske, saj veš, da se to ne spodobi. Saška mi  deluje bolj topla oseba. Po mojem okusu je bolj Saša, pozitivna, prijazna, tudi Špela je, a ni bolj moj tip ženske. Kot mulci smo se palili na Sašo," je Martiću povedal, ko se je odločal med Sašo Lendero in Špelo Grošelj. Tako pa je komentiral Ines Erbus in Niko Krmec"Ne bi rad nobene užali, a nobena od njiju ni moj tip ženske. Ker je Nika pevka v mojem bendu in da ne uničim prijateljskega odnosa, bi mi bilo na večerje lažje iti z Ines."

Odločal se je tudi med Denise Dame in Niko Zorjan. "Nobene ne poznam, nobena ni moj tip ženske. Denise je preveč težek karakter, temperamentna in bi se takoj spičila. Nika Zorjan je bol umirjena. Odbijajo me ženske, ki so bile s številnimi tipi, kot to trdi Denise, bol poštena mi deluje Nika. Nika mi je dobra pevka, z njo bi naredil tudi komad," je povedal. Med Nino Pušlar in Evo Boto pa izbral slednjo: "Kot ženska ima boljšo energijo Eva."

Challe je imel še najslabše mnenje o vlogerki Lepi Afni, Leii Filipovič, ki je nekoč nastopila celo v njegovem spotu. Povedal je, da mu je bila kot oseba bolj všeč včasih in da se je z uspehom spremenila. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.