Ups: Melanio Trump pokritizirala 9-letna deklica

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Melania Trump takšnih kritik ni vajena …
Oglej si celoten članek

Prva dama ZDA, Melania Trump, je v Londonu obiskala center Salvation Army Centre, kjer je z otroki ustvarjala božične okraske. Med srečnicami, ki so se lahko podružile z visoko gostjo, je bila tudi 9-letna Quiana Mullings, ki je po snidenju iskreno podala svoje mnenje o Trumpovi. "Iskrena bom in povedala, da je bila preveč naličena. Bila je videti žalostna, v resnici pa je bila zelo srečna.“ Njena prijateljica Isabelle Bates pa je dodala, da je pričakovala, da bo prva dama Amerike nejevoljna, a je bila zares prijazna. 
  Foto: Profimedia melania trump
Melania pa učencev ni presenetila le s svojo prijaznostjo, ampak tudi priznanje, da nikoli ni poskusila britanske specialitete "mince pie“ (pita z mletim mesom). "Postavljali smo ji različna vprašanja, na primer, kaj bo počela za božič. Beseda je nanesla tudi na pito, za katero pravi, da je še ni poskusila, jo bo pa nocoj. To se mi je zdelo duhovito,“ je medijem še povedala Isabelle. 

Melania je z otroki po poročanju Daily Maila preživela 20 minut. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:52 9. December 2019.

    Prva pleh...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.