Ups, slavni očka teh fotografij zagotovo ne bo vesel

Foto: Profimedia Aurora Ramazzoti Foto: Profimedia Aurora Ramazzoti Foto: Profimedia Aurora Ramazzoti Foto: Profimedia Aurora Ramazzoti Foto: Profimedia Aurora Ramazzoti Foto: Profimedia Aurora Ramazzoti Foto: Profimedia Aurora Ramazzoti Foto: Profimedia Aurora Ramazzoti Foto: Profimedia Aurora Ramazzoti Foto: Profimedia Aurora Ramazzoti Foto: Profimedia Aurora Ramazzoti Foto: Profimedia Aurora Ramazzoti
22-letnica je do ušes zaljubljena v svojega lepega fanta!
Oglej si celoten članek

Tako vsem na očeh sta si nežnosti izmenjavala 22-letna hčerka italijanskega mega zvezdnika Erosa Ramazzotia, Aurora Ramazzoti in njen postavni fant Goffredo Cerza. Slavni očka fotografij muckanja na grških plažah zagotovo ne bo vesel, a dejstvo je, da sta mlada golobčka zaljubljena do ušes in da kar ne moreta umakniti rok drug od drugega.

Aurora se je Erosu sicer rodila v zvezi s televizijko in manekenko Michelle Hunziker.  Za Vanity Fair je pred leti razkrila, da ni bilo vedno lahko biti otrok slavnih staršev in so bili mediji in tudi njeni sošolci do nje mnogokrat neizprosni. Še zlasti so jo bolele primerjave z njeno lepo mamo Michelle. "Ko v najstniških letih na spletu vidiš fotografije, na katerih sta z mamo v kopalkah, na vrhu pa naslov 'Michelle 34 let, Aurora 14 let – mama z lahkoto premagala hčerko', te to lahko zelo zaboli," je povedala kot 18-letnica.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 15:47 16. Avgust 2019.

    se vid da ga rada faše v rit

  • 15:32 16. Avgust 2019.

    Web: https://creditsecours24h.com Nudimo posojilo zaposlenim, nezaposlenim, upokojencem in študentom. Ugodne obrestne mere in odplačevanje po meri ter dogovoru. Kontaktirajte : …

  • 14:49 16. Avgust 2019.

    Naravno je lepo,smo pa zato mi veseli,še več podobnih slik!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.