Ups! Ste videli, kaj se je zgodilo Wernerjevi plesalki?

Foto: Mediaspeed Gordana Grandošek Whiddon Foto: POP TV Gordana Grandošek Whiddon Foto: Pop TV Gordana Grandošek Whiddon Foto: Pop TV Gordana Grandošek Whiddon Foto: Pop TV Gordana Grandošek Whiddon
Jah, tako kratke hlače so lahko nevarne …
Oglej si celoten članek

V nedeljo se je začela nova sezona plesnega šova Zvezde plešejo, v kateri sodeluje tudi pevec Werner. Njegova soplesalka je mična Gordana Grandošek Whiddon, ki jo je orjak po zraku vrtel kot laso. To je opazil tudi voditelj Peter Poles, ki je po njunem nastopu izjavil: "Saj si jo imel več v zraku kot na tleh."

Werner in Gordana sta na pesem Despacito zaplesala salso. Ko je bilo nastopa konec, je bil Werner tako vzhičen, da je drobno plesalko še enkrat dvignil, pri tem pa so ji vroče hlačke zlezle previsoko in Gordana je nehote pokazala več, kot je nameravala. 

Sodniki so bili z Wernerjem zadovoljni. Andrej Škufca je povedal, da je bil začetek nastopa obetaven, zaključek pa spektakularen, ob tem pa pripomnil, da pevec še nima pravega stila. "Za takega velikana, kot si ti, sploh ni bilo slabo," je še dodal. "Prihrumel si kot kakšna vremenska fronta, potem pa se je naliv hitro polegel. Nekam zaskrbljeno si deloval. Prihodnjič pokaži, kako se zakuha pravi ciklon," je nastop pokomentirala Nika Ambrožič Urbas, Lado pa je izjavil: "Gledalcem bi rad povedal, da je težko plesati, če imaš velike in dolge ude. Kljub temu da jih ti imaš, si jih dobro izkoristil in nisi bil videti kot mlin na veter."
 

Magazin Zvezde plešejo: Se strinjamo z Bizovičarjem, da je bil ta nastop sumljiv

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:16 13. Marec 2018.

    šit ......malo riti je pokazala ........top news

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.