Ups, znani lepotički ponagajal veter!

Foto: Profimedia Joan Smalls Foto: Profimedia Joan Smalls Foto: Profimedia Joan Smalls Foto: Profimedia Joan Smalls Foto: Profimedia Joan Smalls Foto: Profimedia Joan Smalls
Nesreča ali skrbno načrtovan kiks?
Oglej si celoten članek

33-letna manekenka in igralka Joan Smalls je pritegnila pozornost na milanskem tednu mode, ko je s prijateljico, prav tako manekenko, Bello Hadid, zapuščala modno revijo Max Mare. Lepotica je pod odpeto srajco namreč nosila prosojen modrček, izpod katerega so kukale njene napete bradavičke. In ko je veter naredil svoje, so paparaci dobili pravi šov. Njena kolegica Bella je bila v vetrovnem vremenu bolj previdna in si na srajci zapela gumb. 

Sicer pa je portoriška lepotica ena najbolj plačanih manekenk na svetu, leta 2012 je zasedla celo prvo mesto po izboru models.com. Aktivna je tudi kot televizijska in filmska igralka, glasbeniki najvišjega ranga, kot so Beyonce in Kanye West, pa so jo že večkrat najeli za obraz njihovih videospotov. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.