Ups, zvezdnica jih pod to obleko zagotovo ni imela!

Foto: Profimedia Farrah Abraham Foto: Profimedia Farrah Abraham Foto: Profimedia Farrah Abraham Foto: Profimedia Farrah Abraham Foto: Profimedia Farrah Abraham Foto: Profimedia Farrah Abraham
Nekatere zvezdnice ničesar ne prepustijo domišljiji ...
Oglej si celoten članek

Ameriška resničnostna zvezdnica, voditeljica in model Farrah Abraham se je po rdeči preprogi beneškega filmskega festivala sprehodila brez spodnjih hlačk in to tudi dokaj nadzorno pokazala ... Zdi se, da zvezdnice v zadnjem času kar tekmujejo, katera bo imela na rdeči preprogi višji razporek in že skoraj kažejo svoje intimne predele. Kaj pravite o tem modnem trendu? 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 01:23 31. Avgust 2019.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com

  • 22:43 30. Avgust 2019.

    Ampak, tokle plastike, ko jo ma pa tale v ksihtu, je pa še v Kemisu, na dan požiga, ni bilo..

  • 15:25 30. Avgust 2019.

    Ampak tale A. H. F. Je pa res ena deklarirana lezbaca....na polno se pali na pickice.....mokre sanje...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.