Ups, zvezdnici so ušle izpod nadzora

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Sredi nastopa je ostala brez zgornjega dela.
Oglej si celoten članek

Čeprav je znana po svojih kontroverznih in na pol golih kostumih, pa pevki Nicki MIinaj ni bilo najbolj po godu, ko je sredi nastopa ostala zgoraj brez, a je spodrsljaj izpeljala kot prava profesionalka.

Magazin Nicki Minaj izbrala Velenjčana!

35-letnica je nastopila na festivalu Made in America (narejeno v Ameriki, op. a.) v Filadelfiji in med energičnim nastopom ji je ponagajalo njeno ogromno oprsje, ki je ušlo izpod nadzora. Nicki bi z vročimi gibi spodrsljaj skoraj zakrila, a kaj, ko je danes vse dokumentirano in ujeto v objektiv ter poslano na splet za večno. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 14:44 3. September 2018.

    Naredim dobro celo najboljšo plačo na spletu od doma. Prejšnji teden sem dobil 9825 $, saj sem preprosto delal od …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.