Uradno mrtvo Anne Heche odklopili z aparatov

Foto: EPA
Foto: EPA
Našli prejemnike organov.
Oglej si celoten članek

Igralko Anne Heche, ki je za posledicami prometne nesreče uradno umrla 12. avgusta, so do včeraj še imeli priključeno na aparate, z namenom, da bi fundaciji OneLegacy omogočili dovolj časa, da najde prejemnike njenih organov.  "Anne Heche bodo z aparatov, ki njene organe ohranjajo vitalne, odklopljena v nedeljo, saj so našli prejemnike organov, kirurgi pa so že v pripravljenosti," je sporočil tiskovni predstavnik. 

Kot smo že poročali, se je 53-letna filmska igralka Anne Heche 5. avgusta v Los Angelesu hudo poškodovala, s svojim mini cooperjem se je pri visoki hitrosti zaletela v hišo. Po nesreči je avto zagorel, zagorela naj bi tudi hiša, v katero je priletela. Gasilci so potrebovali skoraj 30 minut, da so igralko rešili iz avtomobila.  Ameriški mediji poročajo, da naj bi bila v času nesreče pod vplivom kokaina. Čeprav je bilo njeno stanje stabilno, se je to spremenilo in je poškodbam podlegla.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.