Urejena pričeska ne zahteva ličil

Foto: Žurnal24 Manca Špik ima rada urejeno pričesko.
Cene frizerskih storitev se v Sloveniji močno razlikujejo. Tako boste za žensko striženje odšteli od 9 do 25 evrov. Nas je zanimalo, kakšen odnos ima do svoje pričeske pevka Manca Špik.
Oglej si celoten članek
Na koliko časa obiščete frizerja?
Moje vodilo je, da ženska, ki ima urejeno pričesko, sploh ne potrebuje ličil, zato se ličim le za nastope, čez dan pa rada delujem naravno. Imam srečo, da že skoraj dve leti sodelujem s salonom Cat iz Ljubljane. Tam sem gotovo dvakrat na teden.

Katere frizerske storitve najpogosteje uporabite?

Vsak teden urejanje pričeske, enkrat na mesec barvanje, najbolj pa mi je všeč masaža lasišča.

Katere lastnosti mora imeti dober frizer?
Dober frizer upošteva strankine želje, se kar najbolj potrudi in iskreno svetuje pri morebitnih spremembah ter je aktiven poslušalec.

Koliko ste največ plačali pri frizerju?
Pred leti sem si privoščila zelo drage podaljške za lase. Na spomnim se natančne cene, vem pa, da za študentko ni bilo malo.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.