Urejeni v nekaj minutah

Foto: Žurnal24 Za lep videz ne potrebujete veliko časa. (Foto: Shutterstock)
Za dovršen videz potrebujete le nekaj minut. Preberite, kako do lepega in popolnega videza v nekaj korakih.
Oglej si celoten članek

Zdrgnite ustnice
Ustnice na hitro, vendar nežno, zdrgnite z brisačo, saj boste s tem odstranili odmrle celice, nato pa nanje nanesite zgolj nekaj balzama. Proti razpokanim ustnicam se lahko borite tudi s ščepcem soli ter vodo.

Nežen odtenek

Nežen odtenek šminke lahko v majhnih količinah nanesete pod veke, kar naj bi optično dvignilo oči in ustvarilo videz gladke kože pod očmi. Za sijoč videz kože uporabite nekaj losjona z bleščicami ali nekaj bronzerja, ki bo prekril bledo polt.

Rdečilo za obraz
Rdečilo je popoln dodatek vašemu obrazu, ki mu da svežino in zdrav videz. Pazite na njegovo količino in nianso. Najboljša rdečila so tista, ki so že v osnovi bolj naravne rožnate barve. Nanesite ga nežno z velikim čopičem na lične kosti.

Obrobite oči
Rob veke lahko obrobite s svinčnikom in ne vznemirjajte se, če ni popolnoma ravna in tanka. 

Pomagajte si s palčko za ušesa
Za razmazano maskaro posezite po palčkah za ušesa ali vati, preveč močen odtenek šminke pa lahko ublažite s svetlejšim glosom.

Nad mastne lase s pudrom

Če imate mastne lase, vendar premalo časa za umivanje, lahko uporabite tudi nekaj pudra v prahu, ki ga rahlo vtrete v lasišče, saj naj bi to nevtraliziralo maščenje.

Uporabite parfum

V le nekaj sekundah lahko vaši lasje tudi omamno zadišijo, pri čemer posezite po parfumu ter nekaj kapljic popršite po glavniku. Ko se boste počesali, se bo vonj enakomerno porazdelil po laseh.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.