Urinirala po oboževalcu: To se je zgodilo po škandaloznem nastopu

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Bo morala pevka v zapor?
Oglej si celoten članek

Pevka Sophia Urista je pred nekaj dnevi povzročila škandal, ko je med koncertom urinirala po obiskovalcu festivala. Ta je vedel, kaj ga čaka, saj je pevka "zlati tuš“ napovedala.

Po nastopu so na skupino Brass Against letele kritike, za kar so se opravičili. "Sophio je zaneslo. Tega ostali nismo pričakovali in česa takega ne boste več videli na naših nastopih," so sporočili. 

Pevko sedaj čakajo težave. Nastop je pod drobnogled vzela policija, saj je na Floridi kazanje genitalij v javnosti prepovedano. Policija je preko Facebooka od obiskovalca koncerta prejela pritožbo, ko so mu svetovali, naj vloži prijavo, je to tudi storil, zato nastop sedaj preiskujejo.

Če se bo morala zagovarjati pred sodnikom in bo spoznana za krivo, jo lahko doleti tudi enoletna zaporna kazen.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 10

  • 14:26 22. November 2021.

    Prijavljitelju naj časti Zlati tuš, pa bode umaknil prijavo

  • 08:49 18. November 2021.

    Poščije se na kazen.

  • 07:47 18. November 2021.

    ma ke brez veze...saj je vedel kaj sledi,je povedala,saj se ni branil,naravnost užival je in čakal da konča,morda pa so …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.