Đuro debelejši zaradi Angeline

Foto: Žurnal24 Angelina Jolie je pred časom obisk na Brionih obljubila Radetu Šerbedžiji, ki ta
Za dodatne kilograme igralca Branka Đurića Đura je kriva prav slavna holllywoodka igralka Angelina Jolie.
Oglej si celoten članek

Igralec in režiser Branko Đurić Đuro je v petek s svojo skupino Bombaj Štampa v Sarajevu promoviral novi album Neka DJ odmah dole CJ!, ko mu je med koncertom izpod majice pokukal odebeljeni trebušček.

Pošalil se je, da je za dodatne kilograme kriva Angelina Jolie, s katero je na Madžarskem snemal njen novi film. "Poglejte, kaj mi je Angelina naredila v Budimpešti. Zaradi nje sem se zredil," je povedal in pokazal trebuh.

Na koncertu je bilo v občinstvu veliko članov snemalne ekipe, ki so proslavljali zaključek snemanja filma z Jolijevo. Hollywoodska igralka se na promociji albuma ni pojavila.

Med občinstvom so bili med drugim Miraj Grbić, ki bo nastopil v filmu Misija nemogoče 4 in z oskarjem nagrajeni režiser Danis Tanović.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.