"Đuro je bosanski Robert De Niro"

Foto: Robert Anic/PIXSELL Branko Đurić Đuro Foto: Mediaspeed.net Branko Đurić Đuro Foto: Mediaspeed.net Branko Đurić Đuro Foto: Mediaspeed.net Branko Đurić Đuro Foto: Marko Lukunic/PIXSELL Branko Đurić Đuro Foto: Mediaspeed.net Branko Đurić Đuro Foto: Petar Glebov/PIXSELL Branko Đurić Đuro Foto: Davor Puklavec/Pixsell Branko Đurić Đuro Foto: Kolosej zabavni centri Traktor, ljubezen in rock'n'roll Foto: Žurnal24 Branko Đurić Đuro Bombaj Štampa
Torat smo za obraz tedna izbrali neverjetnega Branka Đurića Đura, ki ga v kinematografih trenutno lahko vidimo v filmu Traktor, ljubezen in rock'n'roll, prihodnji teden pa na velika platna prihaja še V deželi krvi in medu.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 18:35 19. Februar 2012.

    Bedno, da tak poceni šablonski "štoser" dobiva državne dotacije namesto dobrih domačih umetnikov...

  • 15:09 19. Februar 2012.

    Ne žalite Roberta De Nira s tako primitivno primerjavo.Djuro mu do platfusa ne seže,tolk o tej primerjavi!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.