Urška Čepin dobila veliko priložnost v tujini

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Zanimiva ponudba.
Oglej si celoten članek

Urška Čepin, nekdanja voditeljica in pevka, je po mnogih letih glasbenega premora dobila priložnost v tujini. "Želeli smo si prodreti v Srbijo in tam posneti videospot, ciljali smo na I DJ, a se je zdelo zelo nedosegljivo, finančno, pa tudi ne sprejmejo vsakega. Izkazalo se je, da so nad mano zelo navdušeni in da bi radi sodelovali, tako da smo se dogovorili. V teh dneh gremo v Srbijo posneti videospot, imamo super hit, ki bo zunaj sredi decembra. Zelo se veselim, da grem nazaj v glasbene vode. Sicer ne v Sloveniji, bomo pa nastopali v Srbiji, Avstriji, Nemčiji in Švici," nam je zaupala Čepinova. 

Urška pa v projekt ne gre sama, temveč z znanim glasbenim kolegom Steffaniom, ki je zaslovel kot član skupine Game Over. "Vračava se v velikem slogu in december bo najin, pa tudi drugo leto," še obljublja Urška, ki se vrnitve v Srbijo veseli tudi zaradi srečanja s kolegi iz resničnostnega šova Dvor, s katerimi bodo zagotovo našli čas, da proslavijo veseli december. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 19

  • 23:33 6. December 2019.

    Dobr,da Srbi sploh hočejo gledat to volino podalpsko.

  • 14:38 6. December 2019.

    V Genovi pred vhodom v Luko , je nešteto enkratnih priložnosti !

  • 14:36 6. December 2019.

    Kakšnih dimenzij pa je ta za njo dobljena priložnost ! A ja pa še kakšne barve je ?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.