Urška Čepin: "Kar te ne ubije, te ojača"

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Urška Čepin se je po desetih letih na glasbeno sceno vrnila s skladbo Heroina, ki jo je posnela s Steffaniom.
Oglej si celoten članek

"Super, res lepi občutki, vsi smo bili v pričakovanju. Dobila sem ogromno pohval, predvsem zasebnih, na zid ljudje še vedno ne všečkajo toliko, kot dobim jaz pohval v zasebno pošto. Očitno gre tukaj še vedno malo za slovensko zavist. Izpadlo je boljše kot smo pričakovali. Ta teden pa smo že posneli novo skladbo, po novem letu pa bomo ponovno v Srbiji posneli še videospot. Cilji so visoki, imamo tudi svojega menedžerja. To je moja strast, v tem sem vedno najbolj uživala, na odru se najboljše počutim. To sem si vedno želela in manifestirala, a ne tukaj v Sloveniji, ki je premajhna in tukaj sem že vse poskusila in dosegla," je Urška Čepin komentirala svoj novi hit, ki ga je posnela v Srbiji. 

"Zdaj imam še več prijateljev, kvazi prijateljev, ki se oglašajo po desetih letih," pravi Urška, ki pa škandala, ki se ji je zgodil pred leti, in po katerem se je umaknila iz javnosti, ne želi izpostavljati: "Tega škandala ne bi izpostavljala, to je bilo toliko let nazaj. Vsi imamo v življenju boljše in slabše trenutke in spodrsljaje. Važno je, da se po vsakem padcu pobereš, se nekaj naučiš iz tega in greš močnejši naprej. Kar te ne ubije, te ojača."

Njena nova skladba Heroina nosi provokativen naslov, a je v resnici ljubezenska: "Midva ne promovirava droge, oba zdravo živiva, jaz niti alkohola ne pijem. Tukaj žensko primerjamo z drogo, moraš biti malo provokativen, da pritegneš pozornost. Jaz živim zdravo. Petkrat na teden grem na fitnes, dva dni pa počivam, da se telo regenerira. Mislim, da se je obisk v fitnesu, ki ga obiskujem, kar povečal. Ponavadi grem dopoldne, da se potem cel dan dobro počutim. Gibanje in šport je moj način življenja že od malih nog. Je pa veliko nevoščljivosti, najlažje je sedeti doma in pisati nesramne komentarje, a jaz to delam zase, da se dobro počutim in da imam več energije."

Sicer pa je večina nad Urškinim videzom navdušena in pevka zagotavlja, da za to niso zaslužni novi lepotni posegi. "Ne, šla sem le na lasersko operacijo oči. Drugače pa redna vadba in dovolj spanja, jem vitamine, dodatke, za kožo pa skrbim z raznimi olji. Nič posebnega," pravi. Razkrila pa je tudi, kaj o njeni novi karieri pravi njen bivši mož Aleš Čepin: "Ne, ni me nič poklical in komentiral, nisva se še nič slišala. Mislim, da ga je slišal, ha, ha. Sva v dobrih odnosih in je vse v redu. Ko se slišiva, se bolj slišiva glede sina, o drugih stvareh pa niti ne. On ima svoje življenje, jaz pa svoje."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 12

  • 22:06 15. Januar 2020.

    Penis pa res še nobene ni ubil !

  • 19:34 25. December 2019.

    Sem mislil,da je reklama za porno lutko,ki se napihne??Je pa pra...... vsa umetna,da ni plavala med tisto plastiko ob albanski …

  • 13:25 25. December 2019.

    https://Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.