Urška in Janez bosta avgusta zibala

Foto: Žurnal24 Janez Janša Urška Bačovnik
Tokratne govorice, da naj bi Janez Janša in njegova izbranka Urška Bačovnik pričakovala svojega prvorojenca, so se izkazale za resnične. Urškino nosečnost nam je potrdil vir blizu SDS.
Oglej si celoten članek

Janez Janša in njegova žena Urška Bačovnik končno pričakujeta otroka. To je za Žurnal24 potrdil zanesljiv vir blizu stranke SDS. Izvedeli smo še, da je Urška v petem mesecu nosečnosti, kar pomeni, da bo njun prvorojenec na svet prijokal avgusta.

 

Urškino blaženo stanje so za časopis Slovenske novice potrdili tudi Janševi znanci, ki pa za zdaj še ne vedo, ali bo rodila fantka ali punčko. Ena od Urškinih prijateljic pa naj bi že pred enim mesecem namignila, da je Urška zadnje čase zelo dobre volje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.