Urška in Janez se še ne bosta poročila

Foto: Žurnal24 Janez nima časa niti za kavo, je v televizijskem intervjuju potarnala Urška Bačo
Urška Bačovnik je v intervjuju za RTV Slovenija povedala, da s premierjem Janezom Janšo ne načrtujeta poroke.
Oglej si celoten članek

Premierjeva spremljevalka Urška Bačovnik je za oddajo Dobro jutro na TV Slovenija povedala, da se z Janezom Janšo nista poročila. O poroki se par sploh ne pogovarja, saj naj ne bi imela časa niti za skupno kavo. Dodala je še, da je bila kljub vsemu vesela čestitk, ki jih je prejela, potem ko so se razširile govorice, da sta se s premierjem že vzela.

Urška je dodala, da poroke za zdaj ne načrtujeta. Premier je prezaposlen. Sama sebe si ne more predstavljati v vlogi gospodinje, kariere zdravnice ne bi opustila, sicer pa zelo rada kuha. Urška in Janša sta si značajsko zelo podobna, vendar: "Hvala bogu pa je toliko let izkušenj razlike, da se to lažje ujame." O načrtih za prihodnost je Urška povedala, da je še vse odprto: "Kar bo prišlo, je treba sprejeti."

Ugibanja o poroki so se začela že pred novim letom, ko se je na Urškinem levem prstancu zasvetil zaročni prstan. Kot možni datum se je omenjal 10. maj. Poroka naj bi bila na romantičnem gradu Štanjel, kar pa so tam zanikali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.