Urška + Janez bi se preselila

Foto: Žurnal24 Urška in Janez bi se selila.
Zaročenca Urško Bačovnik in Janeza Janšo naj bi pogled na Golovec že premamil v nakup dupleksa na Mesarski cesti.
Oglej si celoten članek

Bivši predsednik vlade Janez Janša in Urška Bačovnik, menda še vedno samo zaročenka, naj bi si ogledala novo stanovanje na Mesarski cesti nedaleč od središča Ljubljane.

Čeprav naši viri trdijo, da je Bačovnikovo in Janšo pogled na Golovec že premamil in sta stanovanje že kupila, viri blizu njima zagotavljajo, da o nakupu šele razmišljata. Vselila pa se zagotovo še nista, saj smo po sobotnem kongresu Janševe stranke njegov avtomobil srečali, ko se je vračal na Komenskega ulico v središču Ljubljane, kjer sta na 80 kvadratnih metrih s teraso živela do zdaj.

130 kvadratov za 350 tisoč
Stanovanje, ki naj bi ga par kupoval, je pred dobrimi tremi leti zraslo na zemljišču nekdanje klavnice. Naselje je postavil Stanovanjski sklad Republike Slovenije, ker so bila stanovanja takrat namenjena predvsem mladim družinam, pa je bil nakup mogoč samo prek skladovega razpisa – pod zelo strogimi pogoji, a po ceni, precej nižji od zasoljene tržne (okoli 1.150 evrov za kvadratni meter).

Danes ga na spletu, kjer je možno fotografije notranjosti stanovanja, v katerega naj bi se Janez in Urška vselila, tudi videti, oglašujejo za 350 tisoč evrov.

Stanovanje z otroško sobo
Po naših informacijah gre za dve leti staro stanovanje v dveh nadstropjih, veliko 130 kvadratov; vhod je v četrtem nadstropju bloka z dvigalom.

V spodnjem nadstropju stanovanja, ki je zaradi velikih steklenih površin izjemno svetlo, so predsoba, kopalnica s kabino za prhanje, velika dnevna soba z izhodom na teraso, kuhinja in jedilni kot, v zgornjem nadstropju pa dve spalnici, garderobna soba, večja kopalnica, ki je povezana s spalnico, sobica, primerna za otroško igralnico ali delovni kotiček, in dve terasi. Stanovanju pripadajo tudi shramba v kleti in dva parkirna prostora v garaži.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.