Urška kazala mednožje

Foto: Žurnal24 Urška Čepin, Dvor, ples, zabava, mednožje Foto: Žurnal24 Z Urško v Dvoru zagotovo ni bilo dolgočasno. (Foto: Youtube) Foto: Žurnal24 Urška Čepin, Dvor, ples, zabava, mednožje Foto: Žurnal24 Urška Čepin, Dvor, ples, zabava, mednožje Foto: Žurnal24 Urška Čepin, Dvor, ples, zabava, mednožje
Urška Čepin, ki v resničnostnem šovu Dvor zapeljuje vse moške, si je na zabavi privoščila izzivanje brez spodnjih hlačk. Plesala je vinjena, dvignjeno krilo pa je razkrilo njeno mednožje.
Oglej si celoten članek

Urška Čepin je tokrat pozornost v resničnostnem šovu pritegnila brez spodnjih hlačk. Na zabavi, kjer je udeležence šova zabaval Aca Lukas, je močno vinjena plesala in pela. Nosila je kratko črno obleko, med plesom pa sta jo sostanovalca Deni in Joco objela vsak s svoje strani, Deni pa ji je dvignil krilo. Na sebi je imela le hlačne nogavice kožne barve, ni pa nosila spodnjih hlačk. Sostanovalca je pogled na mednožje izredno zabaval, Urške pa očitno sploh ni zmotilo, da sta jo videla golo, in je plesala ter pela naprej.

Fotografije razgaljene Urške si lahko ogledate v zavihku galerija.

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.