Urška tudi danes kopija Kate

Foto: Anže Petkovšek Urška Bačovnik Janša in soproga Bana Ki Muna Ban Sun Taek Foto: Žurnal24 urska in kate Foto: Žurnal24 urska in kate Foto: Žurnal24 urska in kate
Urška Bačovnik Janša ob današnjem obisku generalnega sekretarja ZN Ban Ki Muna v Sloveniji prvič kot soproga premierja gosti damski program.
Oglej si celoten članek

Danes je sprejela ženo generalnega sekretarja OZN Ban Sun Taek.

Naš fotograf je dami ujel v objektiv. Urška nas je spet razveselila z modnim videzom in dobrim okusom, a vseeno ne moremo mimo dejstva, da je tudi tokrat podobna Kate Middleton. Urško smo že večkrat primerjali s Kate, nekaj podobnih fotografij si oglejte v fotogaleriji, nekaj drugih kombinacij Urške in Kate poglejte tukaj!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 18

  • 09:31 21. Julij 2012.

    tebi pa se sline cedijo na Štefko in Barbaro, ha :)

  • 22:22 20. Julij 2012.

    Koza kmečka ni sposobna drugega kot kopirati Kate. Hja rečmo .da ne more kiksniti, ampak kiks je v tem , …

  • 18:07 20. Julij 2012.

    Kretensko uredništvo. Oblečeta enaki barvi, pa jo Urška kopira. Ma dajte no. <br />No, na Žurnal24 so ostali sami jankovićevi …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.