Urški grozila izselitev iz Dvora

Foto: Žurnal24 (Foto: Jure Makovec/Mediaspeed)
Urška Čepin je preživela prvo nominacijo v resničnostnem šovu Dvor. Več kot 50 odstotkov gledalcev je glasovalo, da mora slovenska predstavnica še naprej skrbeti za šov.
Oglej si celoten članek

Poleg Urške so bili nominirani še trije tekmovalci; Danijel, Jelena in Predrag. Urško in Danijela sta nominirala vladarja Dvora, Jeleno in Predraga pa so določili gledalci.

 

Slovensko predstavnico sta vladarja izbrala zato, ker nista hotela nominirati Lepe, kar pa je Urško povsem presenetilo. "Tega nisem pričakovala," je priznala, medtem ko se je Danijel na nominacije že navadil.

 

Do izselitve so bili nominiranci z verigami zvezani v parih, ločili so se lahko le, ko so šli na stranišče.

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.