Urški slekel hlačke

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Srbski pevec Mitar Mirić je na včerajšnji zabavi v Dvoru Urški Čepin slekel hlačke. Slednja jih je hitro oblekla nazaj, toda Mirića je tako spravila ob pamet, da se je odpravil v sobo "davit purana".
Oglej si celoten članek

V resničnostnem šovu Dvor se je včeraj odvijala še ena od številnih razvratnih zabav, na kateri je tokrat pel udeleženec in slavni srbski pevec Mitar Mirić. Vidno vinjen je Mirić ves večer pogledoval v Urškino smer in jo zasledoval, na koncu pa se mu je le posrečilo in Urška se je usedla poleg njega.

Mirić je izkoristil priložnost, Urško zgrabil za zadnjico in ji slekel hlačke, njegov pogled pa je bil ves čas prikovan na njeno bujno oprsje. Urška, ki so jo v Dvoru otipavali že številni sostanovalci, tudi Miriću ni odrekla veselja, zato je ves čas migala z boki, kar je pevca še dodatno podžgalo.

Njegova vztrajnost je Urško na koncu le prestrašila, zato si je hlačke oblekla in pevcu pobegnila, ta pa ji je našteval, kaj vse bi ji počel, "če bi se malce prepustila". Urška je pobegnila k sostanovalkam, Mirić pa se je napotil v spalnico, kjer je potešil svojo pohoto.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.